O nama

Oldtimer klub “Stari sjaj” Vinkovci osnovan je 5.ožujka 2011 godine a glavni razlog osnivanja kluba je okupljanje zaljubljenika i kolekcionara starodobnih vozila kao i  očuvanje tehničke baštine na području Vukovarsko- srijemske županije. Prvi i jedini je klub takve vrste u našoj županiji i djeluje kao neprofitna organizacija.

Klub okuplja 50tak članova iz raznih dijelova naše županije i u vrlom kratkom vremenu započinje s organizacijom i radom . Članovi kluba posjeduju vrlo zanimljivu kolekciju starodobnih automobila i motocikala, a mnogi su prošle godine po prvi puta nakon dužeg vremena i restauracije postavljeni na cestu i čekaju ih susreti i izložbe diljem naše regije. Mnogi zanimljivi primjerci , pa čak stariji i od 70 godina su još  u garažama  i čekamo  njihovu skoru obnovu.

U travnju 2012 godine postali smo 30ta članica Hrvatskog oldtimer saveza. Hrvatski oldtimer savez je član međunarodne  udruge očuvanja starodobnih vozila „FIVA“  koja propisuje pravilnik o kategorizaciji i vrednovanju  starodobnih vozila i  nalaže stroga pravila očuvanja tehničkih tvorevina.

OIB 23561257656   MB:2745607

Sjedište kluba: Ulica 12 Redarstvenika 1/a 32100 VINKOVCI  (V.mjesni odbor)

UPRAVNI ODBOR :

Tomislav Buntić  (PREDSJEDNIK KLUBA)

Davor Savić (DOPREDSJEDNIK KLUBA)

Tomislav Šunjić (TAJNIK KLUBA)

Velimir Slavić (BLAGAJNIK KLUBA)

Borislav Leko

Davor Vuletić – Senna

Mario Cindrić